1-op-1 sessies

Wil je graag op de hoogte blijven van de workshops van Yoni Retreats? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Full of Wonder.Volgende retreats


Yoni Verdiepingsweekend
28 - 30 mei (start vrijdagavond)
Brugge

Yoni Retreat

11 - 13 juni (start vrijdagavond)

Brugge


Nog te bevestigen retreats


Koppels Retreat

(juli 2021)


Kali Retreat

(augustus 2021)


Singles Retreat

(augustus 2021)
Heb je eerder nood aan een persoonlijke aanpak? Dan ondersteun ik je graag tijdens een 1-op-1 sessie in mijn temple space in Temse of Brugge. 

Je kan bij mij terecht met de volgende thema's (elk van de onderstaande thema's hebben op mijn pad al ontzettend veel gebracht):
-Voor vrouwen: contact maken met je vrouwelijkheid, je seksualiteit, yoni yoga en/of het leren werken met het yoni ei (hiermee versterk je je bekkenbodemspieren en krijg je veel meer voeling met je bekkengebied).
-Voor koppels: samen werken aan een diepere verbinding met je geliefde (via diverse liefdestalen).
-Mannen/vrouwen: contact maken met je innerlijk vuur om los te laten wat je niet langer dient om je eigen weg te gaan in je leven.

Ik werk telkens een persoonlijke aanpak uit obv wat jij nodig hebt (en meestal is dit een combinatie van bewegen, lichaamswerk en praten).


Wil je graag een tantrische massage ontvangen? Dat kan ook!


Je kan me steeds vrijblijvend contacteren op het nummer 0498/30.44.81, via griet@yoniretreats.be of via het onderstaande contactformulier.


Warme groeten,

Griet

 
 
 
 

Annulatievoorwaarden

Indien u niet kunt deelnemen aan een individuele sessie of een retreat waar u al voor ingeschreven was, laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Zo kan ik aan iemand anders nog de kans geven om deel te nemen. Annulatie kan enkel via e-mail (griet@yoniretreats.be).

Annulatieregeling bij individuele sessies:

Tot 1 week voor de geplande individuele sessie is annulatie kosteloos.
Wanneer de annulatie – om eender welke reden – gebeurt in de week voor de geplande individuele sessie, blijft 50% van het tarief verschuldigd.
Wanneer de annulatie – om eender welke reden – gebeurt binnen de 48 uur voor de geplande individuele sessie, blijft het volledige tarief verschuldigd.

Annulatieregeling bij retreats:

Tot 2 maanden voor aanvang van het retreat is annulatie kosteloos.
Wanneer de annulatie – om eender welke reden – gebeurt binnen de 2 maanden voor de startdatum van het retreat blijft 50% van het inschrijvingsgeld verschuldigd.
Wanneer de annulatie – om eender welke reden – gebeurt binnen de 4 weken voor de startdatum van het retreat blijft het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd.

Kosteloze vervanging:

Indien u verhinderd bent deel te nemen kan u zich, in plaats van te annuleren, wel kosteloos laten vervangen door een kennis. U meldt dit via e-mail ten laatste 24 uur vóór de start van het retreat (zoniet zal het volledige bedrag aangerekend worden).