Kali

Wil je graag op de hoogte blijven van de workshops van Yoni Retreats? Klik hier om je in te schrijven op mijn nieuwsbrief.


Eerstvolgende retreat 2021

(start op vrijdagavond)


Open-your-heart retreat

voor geliefden

12, 13 en 14 maart 2021 @

Kali Deep Dive retreat voor mannen en vrouwen (in het land van Yemaya - Nederland)


Kali ziet er op het eerste zicht wreed uit; ze kan alles ruïneren wat schijnbaar comfortabel lijkt maar na deze storm brengt ze onze waarheid/onze vrijheid. Wat een cadeau! Kali wil dus eigenlijk niets liever dan onze waarheid en alles los laten ('verbranden') wat niet langer klopt. En hiervoor is moed nodig wat niet altijd gemakkelijk is.

Ja – ik ben dus in de ban van Kali 😊. De voorbije jaren kwam Kali meermaals op bezoek in mijn leven. Ze heeft me al zoveel gebracht dat ik hiermee anderen wil ondersteunen. Wat een bevrijding als er licht mag komen op onze duistere kant!


Van  tot en met  neem ik een groep mee op een Kali reis. Deze reis wordt en mix van meditatie, naar binnen keren, lichaamswerk, beweging, dans en muziek. We gaan dus volledig zakken in ons lijf; in donker én in licht! En we genieten uiteraard ook van de natuur rondom ons.

Voor wie
Deze workshop is geschikt voor mannen en vrouwen die
-het gevoel hebben steeds opnieuw in dezelfde rondjes te blijven draaien in hun leven en hierin verandering willen.
-in contact willen komen met hun innerlijk vuur om los te laten wat niet langer dient om jouw weg te gaan.


Door wie

Deze workshop wordt geleid door Griet Verhaert en mee ondersteund door Emmanuel van Inner Vibes. Griet brengt dit programma vanuit haar persoonlijke ervaring en verschillende (internationale) opleidingen. Ze neemt je mee op een boeiende en verrassende reis. Emmanuel ondersteunt de reis met zachtheid en met muziek (o.a. met een ligconcert).


Locatie en tarief

Dit retreat (met 4 overnachtingen) gaat door in het land van Yemaya (Nederland) waar we het hele landgoed voor ons hebben; Carpoolen is zeker mogelijk. We starten op woensdag rond 16u en eindigen op zondag rond 16u. Tijdens dit retreat schenken we de nodige aandacht aan gezonde voeding voor ons lichaam.


Particulier tarief per persoon (incl. workshop / maaltijden en lekkers tussendoor / 4 overnachtingen / incl. btw): 888 euro


Bovenstaande prijs is excl. btw indien je een factuur wenst en de btw kunt recupereren.


Kom je je ook graag onderdompelen in de Kali vibes? Schrijf je dan snel in via griet@yoniretreats.be (plaatsen zijn beperkt!)

Bel me gerust vrijblijvend op voor een persoonlijke intake (0498/30.44.81) mocht je aarzelen en toch nieuwsgierig zijn. Ik luister graag en geef met veel plezier een antwoord op jouw vragen.


het spreekt voor zich dat we de corona maatregelen serieus nemen en respecteren (mocht het toch nog niet kunnen doorgaan, wordt het verplaatst naar een latere datum).