Kali

Wil je graag op de hoogte blijven van de workshops van Yoni Retreats? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Full of Wonder.Volgende retreats


Yoni Verdiepingsweekend
28 - 30 mei (start vrijdagavond)
Brugge

Yoni Retreat

11 - 13 juni (start vrijdagavond)

Brugge


Nog te bevestigen retreats


Koppels Retreat

(juli 2021)


Kali Retreat

(augustus 2021)


Singles Retreat

(augustus 2021)Kali Retreat voor mannen en vrouwen 


Kali ziet er op het eerste zicht wreed uit; ze kan alles ruïneren wat schijnbaar comfortabel lijkt maar na deze storm brengt ze onze waarheid/onze vrijheid. Wat een cadeau! Kali wil dus eigenlijk niets liever dan onze waarheid en alles los laten ('verbranden') wat niet langer klopt. En hiervoor is moed nodig wat niet altijd gemakkelijk is.

Ja – ik ben dus in de ban van Kali 😊. De voorbije jaren kwam Kali meermaals op bezoek in mijn leven. Ze heeft me al zoveel gebracht dat ik hiermee anderen wil ondersteunen. Wat een bevrijding als er licht mag komen op onze duistere kant!


Van  tot en met  neem ik een groep mee op een Kali reis. Deze reis wordt en mix van meditatie, naar binnen keren, lichaamswerk, beweging, dans en muziek. We gaan dus volledig zakken in ons lijf; in donker én in licht! En we genieten uiteraard ook van de natuur rondom ons.

Voor wie
Deze workshop is geschikt voor mannen en vrouwen die
-het gevoel hebben steeds opnieuw in dezelfde rondjes te blijven draaien in hun leven en hierin verandering willen.
-in contact willen komen met hun innerlijk vuur om los te laten wat niet langer dient om jouw weg te gaan.


Door wie

Deze workshop wordt geleid door Griet Verhaert en mee ondersteund door Emmanuel van Inner Vibes. Griet brengt dit programma vanuit haar persoonlijke ervaring en verschillende (internationale) opleidingen. Ze neemt je mee op een boeiende en verrassende reis. Emmanuel ondersteunt de reis met zachtheid en met muziek (o.a. met een ligconcert).