Koppels

Wil je graag op de hoogte blijven van de workshops van Yoni Retreats? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Full of Wonder.Volgende retreats


Yoni Verdiepingsweekend
28 - 30 mei (start vrijdagavond)
Brugge

Yoni Retreat

11 - 13 juni (start vrijdagavond)

Brugge


Nog te bevestigen retreats


Koppels Retreat

(juli 2021)


Kali Retreat

(augustus 2021)


Singles Retreat

(augustus 2021)Naar een diepere verbinding met je geliefde


"Ik heb veel respect voor koppels die bewust voor elkaar kiezen, samen willen groeien en hun relatie verkennen. Ik wil je dan ook inspireren om op verschillende manieren met elkaar te verbinden en elkaar te ontmoeten. Want er is zoveel meer dan ‘praten’. Ik neem jou en je geliefde graag mee op reis in een veilige cocon van liefde en intimiteit waarbij jullie samen mogen vertragen, zakken in je lijf, exploreren, je laten verwennen én spelen…"~Griet


Omdat er zoveel meer is dan “praten” alleen

 

Deze tantra geïnspireerde workshop is geen relatietherapie maar wel een weekend boordevol inspiratie waarvan je kunt proeven en verder integreren in jouw liefdesrelatie. Het weekend heeft als doel om als koppel verder te groeien en beter te communiceren. Dit doe je vanuit jullie eigenste liefdescocon. Je gaat dus uitsluitend met elkaar aan de slag. Daarnaast leggen we jou en je geliefde in de watten met verrassende gezonde culinaire verwennerijen. Het spreekt voor zich dat we de Corona-richtlijnen opvolgen en naleven.

 

Voor wie?


Voor koppels (welke seksuele geaardheid ook) die:

 • de liefde voor elkaar willen vieren
 • op een bewuste manier samen willen verdiepen en verbreden
 • het vuur verder willen aanwakkeren
 • nieuwe horizonten willen verkennen in het liefdesspel
 • willen proeven van manieren om zich nog meer te openen voor elkaar om wensen en verlangens te leren uiten
 • samen willen groeien in het durven vragen, geven, nemen, ontvangen en in overgave gaan
 • een andere taal dan via praten willen leren kennen en/of verder ontwikkelen


Tijdens dit retreat


 • Verken je wat intimiteit voor jou en voor jullie als koppel betekent
 • Zetten we de tijd even stil en neem je een weekend lang bewust tijd voor elkaar
 • Zak je helemaal in je lichaam
 • Ligt de focus op jou en je geliefde en ga je dus de oefeningen met jullie twee doen
 • Werken we met aanraking, beweging en muziek
 • Leer je je wensen, verlangens en grenzen voelen en aangeven
 • Is er ruimte om te spelen, te vieren en de lichtheid in jouw relatie een boost te geven
 • Leer je jouw hart verder te openen voor jezelf en jouw geliefde
 • Maak je contact met de natuur 


Door wie


Deze workshop wordt geleid door Griet Verhaert en geassisteerd door Koen Pellegrims. Vanuit hun ervaring als geliefden nemen ze jou en je partner mee op een boeiende en verrassende reis.

 

Griet ruilde haar carrière als general manager voor een nieuw pad waarin haar passie voor schoonheid en sacred sexuality centraal staan. Griet volgde diverse opleidingen zoals Leading-by-Being bij Quinx en Taking Wing, de Tantra Mystery School en de Priestess school bij Sofia Sundari. Voluit leven vanuit je eigen levenskracht is wat Griet je wil brengen. Je gaat naar huis met heel wat inspiratie om nadien verder mee te nemen in je liefdesrelatie.

 


Mijn persoonlijk verhaal achter dit retreat


Ik ‘had’ alles. Mooi gerenoveerd huis, uitdagende job als general manager waar ik helemaal mijn ding mocht doen, 3 gezonde kindjes die er moeiteloos gekomen zijn, een man die zich ook voor ons gezin inzette, financieel kon ik me alles permitteren wat mijn hartje verlangde…geen tekort dus…Dé perfecte basis voor een relatie. Niet dus.

Hard werken en ‘gaan’. Dat konden we goed. We werkten hard aan alles waarvoor we hard konden gaan. Af en toe een weekendje weg; verre reizen. Maar op relationeel vlak waren we blijkbaar compleet in slaap gedommeld. Het leek een evidentie – we waren toch getrouwd? Ik dacht dat dit voor eeuwig en altijd duren zou. Tot …

de bom ontplofte en ik eindelijk wakker schoot.

Om mijn huwelijk te redden was het – helaas - te laat. Die pijn (een falen? Zeker naar mijn 3 kinderen toe) voel ik soms nog tot op vandaag.


Ik begrijp het niet goed. Bedrijven en teams maken balansen op; maar hoe zit dat met een relatie? Bedrijfstrainingen zijn er in overvloed maar van een relatie wordt er zomaar geacht dat we dit kunnen. Minder dan 1 op 100 bedrijven gaat failliet maar bijna één op 2 huwelijken eindigt met een echtscheiding. Ja – de economie moet draaien. En een huwelijk /een relatie? Hoe draait dat?

Het tragische is dat we dit nergens echt geleerd hebben - dus van waar zou dat dan komen?

Mijn zoektocht is begonnen toen het al 'te laat' was. Maar ik heb veel geleerd. Héél veel. Mijn ogen zijn letterlijk open gegaan. Zo’n boeiende reis – een compleet nieuwe wereld van elkaar ontmoeten, elkaar liefhebben. Waaaaw! Ik begon het te snappen. Vertragen. Bewust tijd maken voor elkaar. Met vallen en opstaan. Het fascineerde me zelfs zo hard dat ik er mijn missie van gemaakt heb. Ja - het kan anders!


Vanuit mijn persoonlijk leerproces en de verschillende internationale trainingen die ik volgde, organiseer ik dus opnieuw het ‘open-your-heart’ retreat voor koppels.


Investeer in je relatie – Maak bewust tijd voor elkaar.
Ik ben ervan overtuigd dat mijn programma vernieuwing zal brengen en zal lonen!

Griet