Singles

Wil je graag op de hoogte blijven van de workshops van Yoni Retreats? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Full of Wonder.
Volgende retreats


Yoni Verdiepingsweekend
28 - 30 mei (start vrijdagavond)
Brugge

Yoni Retreat

11 - 13 juni (start vrijdagavond)

Brugge


Nog te bevestigen retreats


Koppels Retreat

(juli 2021)


Kali Retreat

(augustus 2021)


Singles Retreat

(augustus 2021)Summer Joy retreat voor singles (vrouwen/mannen)  


Ontdek mee en verken nieuwe manieren van ontmoeten, verbinden en spelen. Want er is zoveel meer dan ‘praten’. We gaan samen op reis in een veilige cocon waarbij je mag vertragen, zakken in je lijf, exploreren in het contact met jezelf en de ander, duiken in mannelijke en vrouwelijke energie, je laten verwennen én spelen. Je gaat naar huis met inspiratie om je hart steeds meer te openen voor jezelf en de ander.


Voor wie?


Deze tantra geïnspireerde workshop is bedoeld voor singles (vrouwen/mannen zonder vaste relatie) die het leven willen vieren en voluit willen leven.


Tijdens dit retreat


  • Zetten we de tijd even stil en neem je een weekend lang bewust tijd voor jezelf
  • Zak je helemaal in je lichaam aan de hand van diverse oefeningen
  • Werken we met beweging, dans en muziek
  • Leer je je grenzen voelen en duidelijk aangeven
  • Is er ruimte om te spelen in alle lichtheid; op jouw manier
  • Exploreer je wat intimiteit voor jou betekent
  • Leer je je hart en hele wezen verder te openen voor jezelf en mensen rondom jou
  • Staat er een bijzondere ceremonie op het programma om jou dichter bij je essentie te brengen
  • Maak je contact met de natuur en je bron


Door wie


"Een tijd geleden kreeg ik de kans om als single deel te nemen aan een workshop waarin ik authentiek contact leerde maken met anderen. Met een bang hartje kwam ik toe op vrijdagavond – want ik had schrik van mannen. Bang om mezelf te laten zien, bang dat een man té dicht zou komen (en dat ik dit niet zou durven aangeven). Maar wat een – onverwachte - bevrijding! De maanden nadien werd dit mijn persoonlijke opdracht en ging ik steeds verder verkennen in het contact met de ander – met als doel: trouw blijven aan mezelf, mijn waarheid durven spreken, plezier maken en kwetsbaar op te stellen. Ik ontdekte een nieuwe, vrolijke, lichte en bovenal vrije Griet! Een Griet die zich wél veilig kon voelen bij mannen. Vanuit deze persoonlijke zoektocht heb ik een workshop voor singles uitgewerkt.

Het doel van dit weekend is om een weekend lang gelijkgestemde singles bijeen te brengen waarbij we in eerste instantie de relatie met onszelf de nodige voeding zullen geven. Vandaaruit gaan we in contact met de ander via woorden, dans, onze ogen, sharing, muziek en beweging. Lichtheid, de steun van de groep, plezier en connecten met de natuur staan centraal. Mijn opzet is geslaagd als elke deelnemer op zondagavond bijgetankt, vol vertrouwen en boordevol levensenergie opnieuw huiswaarts mag keren." ~ Griet


Deze workshop wordt geleid door Griet Verhaert. Griet brengt dit programma vanuit haar persoonlijke ervaring en verschillende (internationale) opleidingen (o.a. in tantra). Ze neemt je mee op een boeiende en verrassende reis en maakt er een feest van.