Vrouwen

Wil je graag op de hoogte blijven van de workshops van Yoni Retreats? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Full of Wonder.


Yoni** Retreat: Herontdek je VROUW-zijn!

Terug naar je vrouwelijke bron,
thuiskomen in je lijf,
wakker worden in je seksualiteit.

Tijdens dit weekend herontdekken we met een kleine groep vrouwen (8 à 10) ons VROUW-zijn. We gaan op reis in ons lichaam, ons bekken, onze yoni. Voor veel vrouwen is dit onbekend en onbewust gebied, ver van huis.

Griet tovert haar keramiekatelier om tot een veilige intieme cocon waar je helemaal mag thuiskomen, wie je ook bent. Met veel liefde, zorg en schoonheid verwelkomt en verwent ze je heel graag op haar plek.

Wat mag je verwachten van deze bijzondere reis?
🌺huiselijke, sfeervolle setting waarbij je uit jouw hoofd komt en helemaal mag gaan zakken in jouw lijf
🌺contact maken met jouw vrouwelijkheid en sensualiteit (o.a. via dans en beweging)
🌺yoni yoga en (leren) werken met het yoni ei met als doel jouw bekkenbodemspieren te trainen, selfhealing en jouw vrouwelijke energie volop te laten stromen
🌺jezelf beter leren kennen en liefhebben
🌺een portie lichtheid, speelsheid én plezier
🌺culinaire verwennerij waarin gezonde, lekkere en pure voeding centraal staan; met veel liefde klaargemaakt door Debby Feytens. Een genot voor jouw lichaam
🌺kleine groep vrouwen waarin je de kracht van sisterhood mag ervaren
🌺een bad van zachtheid vanwaaruit je kunt opladen en nog meer jouw kracht mag voelen
🌺het ritme van jouw cyclus beter begrijpen en dit meenemen in jouw dagelijkse leven
🌺inspiratie opdoen over hoe je nog meer aandacht kunt schenken aan jouw borsten, de streek rondom jouw hart
🌺contact maken met de natuur; buiten-zijn
🌺niet tevreden geld terug garantie
🌺De nodige aandacht voor jouw individueel proces als je daar behoefte aan hebt


**yoni is het Sanskriet woord voor de vagina.


Voor wie

Wil jij je lichaam beter leren kennen, meer voeling krijgen met je seksualiteit, je sensualiteit, je yoni, je levensenergie? Dan is deze workshop een geschenk voor jezelf! Alle vrouwen zijn van harte welkom, welke seksuele geaardheid ook.

 

Door wie
Deze workshop wordt geleid door Griet Verhaert en mee gedragen door Jill Marchant: een top-duo!
🌺Griet ruilde haar carrière als general manager voor een nieuw pad waarin haar passie voor schoonheid en sacred sexuality centraal staan. Ze wil haar leven leiden vanuit puurheid en authenticiteit. Griet volgde diverse opleidingen zoals Leading-by-Being bij Quinx en Taking Wing, de Tantra Mystery School en de Priestess school bij Sofia Sundari. Voluit leven vanuit je eigen levenskracht is wat Griet je wil brengen. Griet brengt dit programma dus vanuit haar persoonlijke ervaring en verschillende (internationale) opleidingen (o.a. in tantra en taoïsme). Ze neemt je mee op een boeiende en verrassende reis. Je gaat naar huis met heel wat inspiratie om nadien verder mee te nemen in je dagelijks leven als vrouw.
🌺Jill houdt van 'feeling and holding space'. Daar vertrekt haar beweging in het ondersteunen van Griet, van de groep en van wie daar deel van is. Fijngevoelig kan ze zacht een butterfly effect teweeg brengen. Ze is geïnspireerd door rituelen, door de elementen water vuur lucht en aarde en door mensen. Ze houdt poëzie, van samenzijn- en werken met vrouwen en van de geur van smudge.

Je kan rekenen op een veilige, speelse, intieme bedding waar ruimte is om te verwerken, te lachen, te inspireren en geïnspireerd worden. Respect voor ieders individuele grenzen staat hierin centraal en nemen we meer dan serieus.

Praktisch
🌺Dit retreat gaat door in Brugge.
🌺We starten op vrijdagavond om 19u; ’s morgens starten we telkens om 8u (vóór het ontbijt starten we met bewegen). avondprogramma 1ste en 2de dag tot 22u30; einde zondag rond 16u.
🌺Particulier tarief* per persoon (incl. workshop, uitgebreid ontbijt, lunch, diner en lekkers tussendoor): 420 euro incl. btw
-Overnachting kan geregeld worden op aanvraag (45 à 70 euro voor 2 nachten afhankelijk van de slaapplek)
*het tarief is excl. btw indien je een factuur wenst en de btw kunt recupereren.
*Indien het tarief voor deze workshop voor jou vandaag niet haalbaar is maar je wil dit toch graag kunnen beleven, neem dan even contact op met Griet.

"Voor mij was deze herontdekking van mijn vrouw-zijn life-changing. Ik ben zo overtuigd van het programma van dit weekend dat ik met een gerust hart kan stellen dat wie niet tevreden is haar inschrijvingsgeld integraal terugkrijgt. Na 7 weekends telkens opnieuw de reacties van deelneemsters te mogen horen, is er bij mij geen enkele twijfel meer mogelijk…~ Griet "


Inschrijven!
Voel je een stil of luid verlangen om dit ook te mogen ervaren? Aarzel niet en geef jezelf dit weekend cadeau! Een citytrip naar jezelf 😊

Schrijf je in via griet@yoniretreats.be
Contacteer Griet rechtstreeks op 0498/30.44.81 mocht je aarzelen en toch nieuwsgierig zijn. Ze luistert graag en geeft met veel plezier een antwoord op jouw vragen.

  

Data yoni retreats 2021

 

basisworkshops 2021 - 11 - 13 juni

Yoni retreat (module 1)

voor alle vrouwen

 @ Brugge


    verdiepende workshop - 28-30 mei

    Yoni retreat (module 2)

    Enkel voor vrouwen die reeds een retreat volgden of ervaring hebben met het yoni ei